Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit ? Deze melding verbergen

Blog

In deze blog vind je leuke ditjes en datjes, klus tips, nieuws van en over onze partners en een verslag van de belevenissen van Croqqer Community Managers, Ambassadeurs en Pioniers.
ervaring met croqqer mens mensen moeder baby hulp Mijn ervaring als Croqqer Pionier – blog van Mamma’s Goud : een leuke blog van een jonge moeder die vlak voor haar bevalling van haar tweede kind op zoek was naar hulp. Lees hier over haar ervaring met Croqqer.
blabla Blablacar is Europees grootste lift netwerk. BlaBlaCar is een betrouwbaar gemeenschapsforum dat bestuurders met vrije plaatsen in contact brengt met passagiers op zoek naar een lift. BlaBlaCar vervoert maandelijks meer dan 700.000 passagiers en staat zo aan de wieg van een volledig nieuw, door mensen aangedreven transportnetwerk. Met een toegewijde klantendienst, een ultramodern internet- en gsm-platform en een snel groeiende gemeenschap van gebruikers maakt BlaBlaCar van reizen een sociale, geldbesparende en efficiëntere ervaring voor miljoenen leden over heel Europa. Croqqer is, samen met Snappcar, partner van Blablacar.
Croqqer is mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN. Wij zijn trots op en dankbaar voor deze ondersteuning. Stichting DOEN helpt Croqqer in het realiseren van een groene, sociale en creatieve samenleving.

Altijd between jobs

De vaste banen zijn er niet of nauwelijks, een giga aanbod van gemotiveerden die reageren op vacatures en val dan nog maar eens op in de stapel. Ik sprak een tijdje geleden met een recruiter over de beoordelingen systeem op Croqqer en hoe hem zou kunnen helpen of dat ook zo was? Ja, vertelde hij, hoe meer actualiteit en activiteit hoe beter. Het geeft mij aan dat iemand niet stil zit en daarmee toch aansluiting houdt met de maatschappij. Met ons micro-job platform kun je heus je tijd vullen en daarmee ook nog eens een leuk centje bijverdienen. Klussen (micro job) die goed bij je passen (iconen staan voor je talenten) en jezelf veel plezier geven om te doen en je helpt er nog iemand anders mee ook! Omdat je werkt vanuit je plezier en passie zet je zaken in beweging, vergroot je lokale netwerk en met een goede beoordeling zul je sneller worden gekozen als je op een andere klus reageert. Het oude losse is het nieuwe vaste: Wij voorzien voorlopig geen grote structurele verandering in de arbeidsmarkt zoals we dat ooit eens kenden maar voorzien dat we voortaan altijd “in between jobs” zullen zijn, waar we vroeger naar een uitzendbureau gingen om een tijdelijke baan in te vullen (het zg oude losse) is tegenwoordig het nieuwe vaste, van klus tot klus en werken vanuit je talent en passie! Tot de volgende keer! Door Cornelis de Maijer – Community Manager Amersfoort – 6 oktober 2014

100.000 buurtgenoten verbinden

….. Croqqer is afgelopen jaar succesvol gestart en is nu klaar voor de volgende stap: onze droom is het verbinden van 100.000 mensen om meer voor elkaar te doen. Hiervoor is groeigeld nodig: hoe groter de investering des te meer mensen we kunnen verbinden …. Vandaag zijn we met een Crowdfunding campagne gestart voor Croqqer gestart met als doel om binnen 90 dagen een bedrag van tenminste 100.000 Euro op te halen. Onze droom Wist je dat er in Nederland jaarlijks 800 miljoen uren beschikbaar zijn om elkaar te helpen? En dat je buurtgenoot van drie deuren of drie straten verderop dat zou kunnen doen? En dat er een steeds grotere vraag naar hulp is? Als we ons talent en tijd beter zouden delen krijgen we samen meer voor elkaar. Croqqer is een Social Enterprise© en het is ons doel om via ons platform 100.000 mensen in hun buurt te verbinden. Want, als we vaker ons tijd en talent met elkaar delen krijgen we meer gedaan. Croqqer stimuleert en helpt mensen bij het creëren van sociale en economische waarde: krijg je klus gedaan en elkaar echt helpen! En, niet onbelangrijk, zo leren we ook nog leuke mensen uit onze buurt of wijk kennen. Zou jij mee een zetje willen geven? Willen bijdragen of samen met ons “herrie” maken? Dat juichen we natuurlijk flink toe, want mond tot mond reclame werkt voor zo’n buurtinitiatief als Croqqer het allerbest. Twee dingen die je zou kunnen doen:

  1.  Wordt mede-eigenaar van Croqqer of koop voordelige korting coupons – kijk hier voor meer informatie: www.oneplanetcrowd.nl/project/croqqer
  1.  Stuur een mail, Tweet, G+ of Facebook bericht naar je vrienden ! Dit zou je bijvoorbeeld kunnen schrijven:

Croqqer wil 100.000 buurtgenoten verbinden om elkaar te helpen. Unieke kans om mede-eigenaar van Croqqer te worden: www.croqqer.com/crowdfunding Als je nog vragen hebt, feedback wilt geven of een tip hebt, dan kun je altijd contact met mij of je community manager in de buurt opnemen. We horen graag van je! Door Rob van de Star,  Amersfoort – 12 augustus 2014

Van start ….

 Zo, we zijn van start! En ik mag wel zeggen een vliegende start! Op alle fronten kregen we als Croqqer medewerking van de media om zowel on- als offline onze persberichten te verspreiden en we schreven al direct een flink aantal Croqqers in en de eerste klussen zijn ook al uitgevoerd!We zijn een goede week verder en het verhaal van Croqqer begint goed opgepikt te worden, erg veel mensen die even een mailtje stuurden met “Wat een prachtig concept, wat een mooi initiatief wat helemaal aansluit in deze tijden”.
In de regio Amersfoort hebben zich ook al diverse sociale netwerken aangediend die Croqqer van harte willen ondersteunen en met name Rob is aan de achterkant hier erg druk mee. Aan de voorkant ben ik druk met vooral heel veel kaartjes uitdelen, mensen te vertellen over Croqqer en ze te attenderen dat er nu eigenlijk geen excuus meer is om die ene klus, zoals de voortuin, uit te stellen want er zijn vele mensen beschikbaar die dat heel graag willen doen!
Ik hou je met enige regelmaat op de hoogte van Croqqer Amersfoort, tot die tijd: Croqqse!
Door Cornelis de Maijer, Community manager Amersfoort – 25 september 2013
 
Croqqer – het idee waar maken
Denken over en aan Croqqer begon eerder dit jaar. Met vier kinderen hadden we het altijd druk en vroegen ons af: waar blijft de tijd om een goede balans in het leven te vinden en het lijstje van de ‘dingen die nog gedaan moeten worden’ af te werken.
Het bijzondere is dat in onze buurt aardige, kundige mensen wonen welke die ene klus op zouden kunnen pakken die al zo lang bleef liggen.
Maar hoe weet je die te vinden? En zo is Croqqer geboren: het verbinden van drukke mensen met kundige en betrouwbare buurtgenoten die tijd over hebben en graag de handen uit de mouwen steken.
Met het Croqqer team zijn we samen gestart met het maken van onze website, social media verschijningen en het plannen van onze off-line activiteiten: de combinatie van dichtbij en on-line. Communicatief en tastbaar.
In september 2013 zijn we van start gegaan: doe jij ook mee?
Door Rob van de Star – 21 augustus 2013

 

Klussen klusjesman huishoudhulp Brussel Klussen Antwerpen Klussen Gent Klussen Brugge Klussen Hasselt Klussen Namen Klussen Oostende Klussen Mechelen Klussen Florenville Klussen Bouillon Klussen Luik Klussen Spa Klussen Malmedy Klussen Rumst Klusjesman Antwerpen Computerhulp Antwerpen Schoonmaker Antwerpen Klusser Bijverdienen Bijverdienste Gratis Mens Mensen Liefde Delen deeleconomie tuinman Gent klusser Gent Start People USG klusjesman klusjesvrouw