Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit ? Deze melding verbergen

Over ons

We ontvangen graag feedback en staan klaar om al je vragen te beantwoorden: wil je ons mailen klik dan op de naam naast een foto. Vragen over je klus: mail je Community Manager. Meer weten over je Community Manager of regio? Klik dan op de naam van je regio …..

yvette klus klussen zorg voor elkaar wijk buurt Yvette de Vries – Croqqer support.
Peter Steevensz – Techniek en architectuur.
Rob van de Star- Partnerships en PR.
Vind je dat we ook bij jou in de buurt moeten starten en wil je deel uit maken van een inspirerend team actief in de deel economie? Stuur dan een mail dan naar: Rob van de Star.

 

Ontstaan van Croqqer

Croqqer is in 2013 opgericht in Nederland door Rob van de Star en Yvette de Vries. Het is een ‘deeleconomie’-initiatief met als voornaamste doel het verbinden van drukke en hulpzoekende mensen met betrouwbare en talentvolle buurtgenoten die tijd over hebben en graag de handen uit de mouwen steken. Croqqer is actief in het hele land. Het is een Social Enterprise© waarbij het maatschappelijk doel voorop staat, namelijk het stimuleren van ‘goed nabuurschap’.

Sharing Economy

Croqqer is een “deeleconomie”-initiatief, klik hier voor de uitleg hiervan. We werken aan Croqqer als een sociale onderneming waarbij ons maatschappelijk doel voorop staat : het stimuleren van ‘goed nabuurschap’.

Croqqer is in België actief via Croqqer B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61150096. Ons BTW nummer is NL854229450B01 en ons correspondentie adres is Veldbeemd 82 – 3829BS Amersfoort. In noodgevallen zijn we bereikbaar via +31 (0) 6 427 19 627.

Croqqer home

Klussen klusjesman huishoudhulp Brussel Klussen Antwerpen Klussen Gent Klussen Brugge Klussen Hasselt Klussen Namen Klussen Oostende Klussen Mechelen Klussen Florenville Klussen Bouillon Klussen Luik Klussen Spa Klussen Malmedy Klussen Rumst Klusjesman Antwerpen Computerhulp Antwerpen Schoonmaker Antwerpen Klusser Bijverdienen Bijverdienste Gratis Mens Mensen Liefde Delen deeleconomie tuinman Gent klusser Gent Start People USG klusjesman klusjesvrouw