Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit ? Deze melding verbergen

Stel je vraag, deel je talent

Croqqer is slim en sociaal meer gedaan krijgen. Croqqers uit je buurt delen hun talenten en tijd en komen bij jou thuis of helpen je van achter hun computer. Of jij pakt een klus op. Jij bepaalt wat je voor jouw klus overhebt of wilt hebben: een vergoeding, je ruilt (jij doet de heg, ik bak een taart) of je zoekt of bent een vrijwilliger.Plaats gratis jouw oproep zoals die lekkende kraan herstellen, behangen, oppas voor je kinderen of huisdieren, monteren van een bouwpakket, organiseren van een verjaardagsfeestje, hulp met je computer, logo ontwerp, een website maken, een boodschap doen of gewoon een kopje koffie drinken.Je kan het zo gek niet bedenken: wij vonden Croqqers met de juiste talenten, misschien wel vlak bij je om de hoek!

 Zo plaats je een klus

Crlg-NL1A1. Plaats simpel je klus: dit is gratis!
Geef je klus een duidelijke titel. Omschrijf wat en wanneer er gedaan moet worden en of het een betaal-, ruil- of vrijwilligersklus is. Geef bij een betaalde of ruilklus aan wat je er voor over hebt. We mailen direct jouw klus door aan Croqqers in je buurt.
Crlg-NL2A2. Kies de Croqqer die bij je past. Bekijk het profiel, de reacties en de beoordelingen van de reagerende Croqqers. Kies degene die het beste bij je past en spreek af. Betaalde klussen gaan veilig via Bancontact, Paypal of creditcard. Wij passen op je geld tot je klus uitgevoerd en beoordeeld is.
Crlg-NL3A3. De klus uitgevoerd: jij beoordeelt. Beoordeel de klus en de Croqqer na afloop: pas als jij tevreden bent betalen wij de Croqqer. Hulp nodig of vragen? Mail je Croqqer assistemt bij jou in de buurt en we nemen snel contact met je op!

Wil je graag een klus oppakken?

Crlg-NL1B1. Interessante klus voor jou? Meld je aan, klik op “voer een klus uit” en kijk of er leuke klussen voor jou bij zijn. Reageer met een voorstel: geef aan waarom jij de beste Croqqer bent om die klus te doen!
Crlg-NL2B2. Aan de slag!  De klus is aan jou toegewezen? We informeren je zo snel mogelijk per e-mail. Maak direct afspraken met de klus plaatser over tijdstip en plaats en ga daarna aan de slag.
Crlg-NL3B3. Klus klaar? Ook jij beoordeelt de klus na afloop. Betaling na afloop gaat veilig via online bankieren. Meer klussen doen? Bekijk de lopende klussen en reageer!

 

Duizenden buurtgenoten door heel België, Nederland, Zwitserland en Italië doen mee vanwege:

  • Reviews & rating: beoordelingen (wederzijds) gebaseerd op ervaringen
  • Veilig: betaling via Bancontact, Paypal, credit card of Bitcoin
  • Lokale aanwezigheid en ondersteuning: van de Croqqer Assistent
  • Actief: in 90% van de gevallen eerste reactie op een oproep binnen het uur
  • Moderatie: profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons gecheckt

Croqqer is al sinds 2015 gecertificeerd als Benefit Corporation en is uitgeroepen tot de een van de 10% beste B Corps ter wereld voor het bij elkaar brengen van buurtgenoten.

B Corps inspireren anderen om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste voor de wereld te zijn. Misschien ken je een van deze B Corps:  Tony Chocolony, Triodos, Peerby, Kickstarter, Etsy, Snappcar, Ben & Jerry’s en Waka Waka.

In Italia is Croqqer een van de eerste Europeesche Sociata Benefit’s: een nieuwe rechtsvorm voor een sociale onderneming (Social Enterprise).

Klussen klusjesman huishoudhulp Brussel Klussen Antwerpen Klussen Gent Klussen Brugge Klussen Hasselt Klussen Namen Klussen Oostende Klussen Mechelen Klussen Florenville Klussen Bouillon Klussen Luik Klussen Spa Klussen Malmedy Klussen Rumst Klusjesman Antwerpen Computerhulp Antwerpen Schoonmaker Antwerpen Klusser Bijverdienen Bijverdienste Gratis Mens Mensen Liefde Delen deeleconomie tuinman Gent klusser Gent Start People USG klusjesman klusjesvrouw